Behind the scenes - SS '17 campaign for Ingrid Teodosiu

Am știut de când am cunoscut-o pe Ingrid că va avea un impact asupra muncii mele - cu paltoanele ei roz de pe atunci și senzația de determinare pe care mi-o dădea; ce nu am prevăzut a fost cât de bune prietene urma să devenim. De atunci, am lucrat împreună la atâtea ședințe foto (atât cu hainele brandului ei propriu, cât și cu Ingrid ca stilist), și am împărțit atâtea cafele și povești, încât pot spune cu siguranță că fata asta frumoasă îmi va fi alături multă vreme de acum.

Fica, in cel de-al doilea shooting al nostru EVER, purtand legendarul palton roz semnat Ingrid Teodosiu.

De-a lungul anului am tot văzut bits and pieces din colecția ei; de câte ori eram în vizită, îmi arăta câte un print sau câte o schiță, și așa m-am îndrăgostit de noua colecție dinainte ca ea să fie finalizată. Am avut ocazia să și fotografiez hainele, atât pentru campanie cât și pentru lookbook, așa că le cunosc destul de bine și pot spune că aș purta fiecare piesă cu mândrie.

Lucrarea reprezintă sinteza unor investigații personale, ilustrând modul în care a fost felurit concepută frumusețea naturii, analizând rând pe rând acele lucruri pe care oamenii, de-a lungul mileniilor, l-au considerat drept frumoase, prezentând relevanța și consistența conceptului de frumos, prin asimilare și redarea particularităților specifice acestuia.
Colecția, dominată de materiale fluide, care ilustrează diferite elemente florale, vine în completarea conceptului, fiind o alternativă, o cale de înțelegere a nevoii de întoarcere spre ceva mult mai organic și autentic.

Cuvinte cheie: fluiditate, relevantă, emoție, natură, deconstrucție, structuri naturale.
— Ingrid Teodosiu

Pentru campanie, cu o zi înainte de ședința foto ne plimbam pe coclauri cu Bogdan și Ingrid, căutând locația magică pe care ne-o doream-un decor deșertic și neutru. Am descoperit locul acesta chiar din greșeală, în timp ce mergeam de la o locație nepotrivită la alta. În ziua ședinței foto, după ce Dragoș, talentatul nostru colaborator de la Vestige Centre Ville le-a aranjat fetelor părul și Ami le-a machiat cum numai ea știe, așteptam hainele și ultimele detalii pregătite ca să putem pleca la locație. Lucrurile astea tot timpul au talentul să se lungească extreeem de mult. Stăteam cu Fica în mașină și mâncam vișine, când m-a sunat mama (cred că era vreo 3) să mă întrebe dacă am terminat ședința foto, iar răspunsul meu a fost "păi...încă nici nu suntem la locație". Când în sfârșit ne-am găsit cu toate în mașină (4 fete, o scară, o tonă de haine), am pornit spre locație-cam la o oră de Cluj, și ne-am apucat să pozăm. Norocul a fost că Bogdan a apărut și el destul de repede, de fapt ne-am întâlnit pe drum încolo, și m-a putut ajuta cum face el întotdeauna.

Ședința foto nu a durat prea mult, cu fetele puțin obosite și soarele care amenința să apună din clipă în clipă. Dar așa cum se întâmplă de câte ori ne pui pe noi toate împreună, am râs cam 80% din timp-se vede chiar și în poze. Acasă am ajuns când era deja întuneric beznă, obosite toate.

AA9A8865'''.jpg

Ingrid va avea un magazin online, în curând, de unde veți putea cumpăra colecția. Între timp, vă invit cu drag să o urmăriți pe facebook și instagram, atât pentru poze cu hainele ei minunate, cât și pentru arta în care își îmbracă viața de zi cu zi.

Sper că v-am inspirat pentru urmatorul sezon spring summer; peste câteva zile plecăm in Bali, de unde voi posta pe instagram, so be sure to follow me there!

Love,